За нас

За нас.
%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81

За нас – Елгруп ООД

Фирма Елгруп ООД, гр. Плевен започва своето развитие като фирма за електроизграждане. През годините персонала и дейностите се разширяват, като се добавят нови услуги. От 2016г. функционират първите ни електронни магазини – за видеонаблюдение и техника за пожароизвестяване, СОТ, периметрова охрана и контрол на достъп.

VideoMarket.EU е един от трите успешно развити On-line магазини, собственост на Елгруп Плевен. Професионализма и коректното отношение на специалистите, работещи във фирмата имат огромна заслуга за спечеленото доверие и привличенето на все повече постоянни клиенти – членове на нашето семейство. Ние Ви предоставяме единствено доказали се на пазара със своите реални технически параметри и надежност при експлоатация продукти. Потопете се в морето от многообразни продукти – видеокамери и записващи устройства (DVR/NVR), проверени и качествени комплекти и системи за видеонаблюдение. При нас можете да откриете кабели, конектори и букси, мрежово оборудване, захранване и UPS.   Осигуряваме на своите клиенти гаранционен и извън гаранционен сервиз на закупената от нас техника.

 Свържете се с нас !  Магазинът разполага с отзивчиви консултанти, готови да помогнат на всеки клиент при избора на техника, изработването на проекти и специалисти по изграждане на системите.

Основната ни цел е да направим всеки наш клиент удовлетворен от извършените от нас услуги.

Работим и изпълняваме поръчки на територията на областите София, Плевен, Пловдив, Варна, Бургас. Русе, Стара Загора, Велико Търново, Габрово, Ловеч. Шумен, Търговище, Силистра, Кюстендил, Перник, Хасково, Сливен, Ямбол, Монтана, Враца, София – област. Разград, Добрич, Смолян, Пазарджик, Видин. Кърджали и Благоевград, прилагайки опита си  в структурното окабеляване и монтажа на цялата техника. Предлагаме компетентни, рационални и модерни решения за осветление, електрически инсталации, мълниезащита и видеонаблюдение.

         Прочетете повече за нас – посетете сайта ни    – www.elgroup-pleven.com

 

Мотото на екипа на Елгруп Плевен е :

„Професионализъм, коректност и качество!“

 

Продукти
preloader